Over ons

Home / Over ons

Ambiance Tetteroo Zoetermeer

Ambiance Tetteroo bestaat al 30 jaar in Zoetermeer. Vanaf 1 februari 2015 is Bobby Kwakkel eigenaar. Bobby komt uit een familie van zonwering en heeft zelf ook al meer dan dertien jaar ervaring in deze branche. Bobby heeft zonwering als het ware in zijn genen zitten, zijn opa startte het bedrijf Heko Zonwering, dat we nu kennen als Ambiance Heko-Becewe. Kwaliteit, service en afspraken nakomen, daar kunt u bij Bobby op rekenen. Bobby geeft een helder en oprecht advies waar het gaat om zonwering of balkonglas voor uw huis en passend bij uw wensen.

Bobby is ambitieus. Hij wil veel producten inclusief de nieuwste technieken en toepassingen in zijn showroom laten zien. Hij doet zijn best om alles van zijn klanten te weten om hen zo goed mogelijk te kunnen helpen. Voor wat betreft het relatiebeheer wil Bobby bijvoorbeeld een digitaliseringsslag doorvoeren. Voor u als klant heeft dat als voordeel dat Bobby verder kan gaan u aan de beste zonwering en balkonglas te helpen. Alle afspraken, data en gegevens over u en uw huis kan hij zo terugvinden. Ambiance Tetteroo is ook te vinden op Facebook en Twitter.Via deze media kunt u kennis nemen van de laatste innovaties op de gebieden van zonwering en balkonglas en Ambiance ’s unieke acties. Een goed contact en vertrouwen in elkaar is de beste basis voor het invullen van uw wensen.

4 Ambiance Tetteroo en Balkonglas Zoetermeer

Ambiance Heko-Becewe Amsterdam

Al in 1955 werd Heko opgericht door Henny Kooijman. Heko is gestart met het repareren van fietsen en het verkopen van ‘doe het zelf’ artikelen. Later heeft Heko zich verder ontwikkeld naar een volwaardig zonweringsbedrijf in Amsterdam West. Dit dankzij de inbreng van dochters Tilly Wognum en Marga Kwakkel, zoon Ad Kooijman en schoonzonen Wim Wognum en Wim Kwakkel, die het bedrijf hebben voortgezet en verhuisd naar industriegebied Westpoort in Amsterdam Sloterdijk.

Voorloper van Becewe was Houtban, opgericht door Henk Hendriks in 1961 en gevestigd aan de Osdorperban in Amsterdam Osdorp. Eerst was dit bedrijf gespecialiseerd in hengelsport en later ging het roer om en werd Houtban één van de grootste behangspeciaalzaken van Nederland. Houtban kreeg toen de naam van Becewe, een afkorting van Behang Centrum West. Becewe was een begrip in Amsterdam. Later werd er ook op het gebied van raamdecoratie en zonwering aan de weg getimmerd door schoonzoon Henk Kooijman. Hij verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie aan het Keurenplein.

Inmiddels hebben Heko en Becewe zich sinds 2007 verenigd in één familieholding en is Heko bij Becewe ingetrokken in het pand aan het Keurenplein. Hierdoor ontstond er één sterk bedrijf, dat in 2007 tot Zonvakbedrijf van het jaar werd uitgeroepen. De volgende stap was eigenlijk een hele logische en daarmee een kwestie van tijd. Heko Becewe sloot zich in 2013 aan bij de landelijke opererende en succesvolle franchiseorganisatie Ambiance Zonwering. Dat deze formule werkt, bewijst de praktijk! Eigenlijk werkt het bij Heko-Becewe op dezelfde manier als bij Ambiance Tetteroo. Kwaliteit, service en maatwerk zijn de pijlers van een optimale dienstverlening. Uw investering in zonwering en balkonglas verdient zichzelf terug, zeker als u merkt dat u vele jaren zorgeloos kunt genieten van de geleverde en geplaatste systemen van welk product dan ook.

5 Ambiance Heko Becewe en Balkonglas Amsterdam

Ambiance Broere Montfoort

tekst

79 Balkonglas referentie 3 3