Zekerheidspakket

Home / Zekerheidspakket

De zekerheid dat alles tot in de puntjes voor u geregeld wordt. Alle Ambiance Dealers zijn aangesloten bij de branchevereniging Romazo. Hierdoor bent u verzekerd van twee jaar garantie op product en montage. Dit is uit te breiden naar vijf jaar met het Ambiance Onderhoudspakket. Bij alle Ambiance dealers heeft u de zekerheid dat de aanbetaling is gewaarborgd.

Garantie:

Standaard geldt er twee jaar garantie op producten als buitenzonwering, rolluiken, rolhekken en schuifhekken, één jaar op binnen zonwering en twee jaar op het eventueel motorische gedeelte ten behoeve van de eerder genoemde productgroepen (met uitzondering van elektronische besturing en bedieningscomponenten). Op de montage krijgt u eveneens twee jaar garantie. Meer gedetailleerde informatie over garantietermijnen staan in de algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden, te verkrijgen bij elke Ambiance vestiging. Eventueel is de garantie uit te breiden tot 5 jaar.

Klachten en geschillen

Komt u er met de Ambiance dealer niet uit, dan kunt u zich wenden tot de Geschillencommissie Zonwering. Meer informatie is te vinden op www.degeschillencommissie.nl.

Dekking aanbetaling

Is er sprake van een groot aankoopbedrag, dan kan het voorkomen dat u een aanbetaling dient te betalen. Deze aanbetaling is te allen tijde gewaarborgd.

Meer informatie over het Ambiance Zekerheidspakket leest u in de speciale folder hierover die hieronder te downloadden is of verkrijgbaar is in de showroom.

PDF 1 Ambiance Zekerheidspakket

Mehrfamilienhaus in Holland